Rett fra havet
O varer
- Legg inn bestilling, så ringer vi for å avtale når du ønsker levering
- Du får se varene ved levering før du betaler
- Gratis levering
Covid. Kjøp fisk på en trygg måte - Vi holder 2 meter avstand. Fisken legges utenfor din dør sammen med bankterminal, selgeren går 2 meter tilbake og styrer bankterminalen via nettbrett.

Du tar selv med fisken inn. God middag.
Om oss

Vi leverer uten ekstra kostnad i Oslo, Bergen, Trondheim, Viken, Østfold, Vestfold, Hedmark og Oppland.

 

Covid. Kjøp fisk på en trygg måte - Vi holder 2 meter avstand. Fisken legges utenfor din dør sammen med bankterminal, selgeren går 2 meter tilbake og styrer bankterminalen via nettbrett. Du tar selv esken med fisk inn, setter den på gulvet foran din fryser og åpner esken. Så vasker du hendene og tar ut posene med fisk og legger de i fryseren. God middag.

 

Fiskebilen.no er den eldste fiskebilen på nettet og selger renskåret villfisk (skinn og benfri). Vi har alltid vært kjent for god service , første klasses varer og rask levering. Hos Fiskebilen.no handler du trygt og enkelt. Vi passer på at fisken ikke er sprøytet med kjemikalier, at fisken kommer direkte fra båtene og ikke har vært fraktet tur retur Asia for produksjon, slik mye av den Norske fisken som blir solgt i Norge er. Produktene er ferskfryste i ferdige serveringsstykker på båt, noe som gir fisken lang holdbarhet og utmerket kvalitet. Siden produktene leveres i stykkfryste fileter er de dermed enkle å oppbevare, tine og tilberede. Fiskestykkene ligger løst og er ikke klistret sammen. Vi satser på å være billigst på Norsk kvalitetsfisk.

All handel kan du gjøre på nettbutikken. Vi leverer gratis hjem til deg. Når du har lagt inn bestilling ringer vi deg for å avtale når det passer deg å få varene levert. Du får se varene ved levering før du betaler. I tillegg til vanlig Bankkort (bankaxept) tar vi Visa, Mastercard og Meastro på våre betalingsterminaler.

 

Som mange vet er det stor variasjon på kvaliteten på den fisken som blir solgt i Norge. Vet du forskjellen på ferskfisk på østlandet, frossenfisk i butikk og vår fisk?

 

Ferskfisk på østlandet er som regel 1-3 uker gammel siden fisken blir liggene i båten, fraktet og deretter liggene i butikkdisk.

 

Frossenfisk er som regel pakket i Kina eller et annent sted i Asia og sprøytet med fosfat for å øke vekten. Norsk fisk blir fraktet tur retur for billigere produksjon.

 

Vår fisk blir pakket i ferdige serveringstykker ute på havet. Skinn og benfri. Leveres direkte til kunden 100% naturell. Når du selv tiner denne fisken i kjøleskapet fra dagen før den skal serveres får du best mørhet og en smaksopplevelse slik den skal være når man skal kose seg med sjømat.

 

Er det noe du savner på nettbutikken kan du kontakte oss, så vil vi gjøre vårt beste for å skaffe deg det produktet du ønsker.

 

Fiskebilen AS

Nedre Grindaveg 19 U0101

2070 Råholt

Epost: kontakt@fiskebilen.no

 

Org nr: 914459117

 

W:
H: